BK traducciones idiomas ingles
BK traducciones idiomas castellano BK Idiomas - Català BK traducciones idiomas aleman
BK Idiomas - Frances
 
 
 
bk traducciones
 
BK Traducciones

Untitled document

Externalització

L’externalització de processos de producció està en l’ordre del dia de nombroses grans empreses, companyies multinacionals, autoritats i pimes, i s’hi tendeix sobretot cara a estalviar en els creixents costos salarials.

Les empreses prefereixen proveïdors autònoms que els garanteixin qualitat i una autèntica externalització. Amb això volem dir que els clients reben traduccions fetes per traductors experts, a punt per a ser publicades, i que no necessiten que el client hi faci cap retoc. Per a això cal que el client entregui per endavant el corresponent glossari i altra documentació necessària per a una traducció de primera.

Gràcies a l’externalització, el seu personal d’administració i secretaria no haurà de fer feines de traducció i, d’aquesta manera, es podrà dedicar a les tasques que li són pròpies. En moltes empreses les traduccions s’encomanen a empleats que no posseeixen la formació corresponent. Per descomptat que n’hi ha que amb els anys s’han familiaritzat amb l’activitat de traduir i, de fet, són capaços de realitzar traduccions de qualitat. Però, d’altra banda, hi ha empleats que no aconsegueixen realitzar les tasques que els són pròpies, que sempre van endarrerits, que no poden créixer ni desenvolupar-se professionalment, que pateixen molt d’estrès i que porten a terme tasques per a les quals, en principi, no estan gens qualificats.

Amb els anys, els clients realitzen esporàdicament verificacions dels treballs del seu proveïdor de confiança. BK Translation® valora positivament que el client verifiqui les traduccions a fi de comprovar la seva pròpia terminologia i el context de l’empresa. BK Translation® estarà encantada de modificar les traduccions i corregir els textos sobre la base de les propostes enviades.

Quan es planteja un problema, en general BK Translation® el tracta de manera pragmàtica i professional.

Amb BK Translation® el client gaudeix d’un servei proporcionat amb elegància i de qualitat superior, dins del respecte del nostre estricte codi de conducta.

Per això BK Translation® no implica el client en processos interns i el manté al marge d’aquests.

Nosaltres proporcionem al client el que busca: externalització, reducció dels costos interns i externs, i atenció al client.

 
Wellness and Language®
Avís legal - sitemap
C/ Berenguer de Palou 11. - local 1 - Edificio Dalí | 43840 Salou (TGN) | España | Tel: + 34 977 35 14 77