BK traducciones idiomas ingles
BK traducciones idiomas castellano BK Idiomas - Català BK traducciones idiomas aleman
BK Idiomas - Frances
 
 
 
bk traducciones
 
BK Traducciones
Externalització

Untitled document

Potser vostè es pregunti quina és la tècnica d’interpretació més adequada per al seu congrés o conferència.

La decisió entre un tipus d’interpretació i un altre és una de les més importants a l’hora de garantir que la xerrada, conferència o congrés sigui tot un èxit. BK Interpreters li recomana encaridament que parli amb nosaltres perquè el puguem assessorar sobre la possible externalització dels serveis, a fi que es pugui fer una idea com més exacta millor de l’empresa de traducció. Només així podrà esbrinar si ha de tractar amb un professional que estigui familiaritzat amb el món de la interpretació.

Sempre recomanem als nostres clients una empresa d’interpretació professional. L’empresa haurà de disposar sempre d’un segell de qualitat internacional i reconegut, com ara l’ISO 9001/00, que avala una qualitat excel·lent, posseir el seu propi departament de personal i fer inspeccions anuals del personal, i oferir suficients combinacions d'idiomes i disponibilitat.

La garantia de qualitat és un dels punts forts de BK Interpreters. Sabem exactament quina importància s’atribueix a la qualitat dels serveis que oferim, i concentrem tots els nostres esforços en garantir una qualitat impecable. Sabem que als nostres clients només els interessa un servei d’alta qualitat que, al seu torn, farà possible la seva fidelitat. Els requisits i la garantia de qualitat impliquen un ús de personal i de capital en forma d’inversions que, al seu torn, es reflecteixen en els servei.

BK Interpreters li ofereix al mateix temps un gran nombre de cabines, juntament amb diverses combinacions exòtiques d’idiomes. Ens encarreguem del muntatge de les cabines, del seu equipament, dels equips audiovisuals i de tota l’assistència tècnica. Assumim l’organització del congrés i les tasques a desenvolupar, com poden ser l’elaboració d’un vídeo de presentació o la pàgina Web del congrés.

BK Interpreters s’encarregarà, amb tota professionalitat i serietat, de totes les tasques de subcontractació per a esdeveniments i congressos.

Oferim només serveis de BK Interpreters, d’una manera totalment comprensible i segons les especificacions que ens doni per al seu congrés o reunió. Per tant, prestem únicament les formes internacionals i reconegudes de mediació lingüística i oferim només els encàrrecs que són compatibles amb els requisits de la interpretació.

Per tant, els nostres clients dipositen la seva confiança en una empresa especialitzada en interpretacions i congressos i que defensa les entrevistes i l’assessorament previ com un requisit imprescindible per poder realitzar un treball professional.

Per assolir l’èxit absolut, cal que BK Interpreters® faci inversions i emprengui mesures de millora constants que, naturalment, es veuen remunerades com correspon.

 
Wellness and Language®
Avís legal - sitemap
C/ Berenguer de Palou 11. - local 1 - Edificio Dalí | 43840 Salou (TGN) | España | Tel: + 34 977 35 14 77