BK traducciones idiomas ingles
BK traducciones idiomas castellano BK Idiomas - Català BK traducciones idiomas aleman
BK Idiomas - Frances
 
 
 
bk traducciones
 
BK Traducciones

Untitled document

Diàleg client–BK i negociació del preu

A BK Translation® sempre estem oberts al diàleg; les sol·licituds i consultes dels clients són ben rebudes i se’ls respondrà de manera professional i immediata. Tampoc no esquivem les preguntes desagradables, sinó que busquem en tot cas o bé la resposta correcta o bé la proposta adequada.

Per a això es mantenen converses regulars amb els clients. D’aquesta manera, BK Translation® està al dia dels esdeveniments actuals de l’empresa i pot ajustar les estratègies i els objectius a les necessitats dels seus clients.

Mitjançant l’intercanvi fluid d’informació, BK Translation® es pot adaptar als nous fets i processos a l'empresa, per poder elaborar com més aviat millor noves propostes al client.

Les informacions, les notícies i la tècnica conflueixen sense parar en el món modern i, per tant, no se les ha de perdre mai de vista i se les ha d’integrar. D’aquesta manera es manté la competitivitat en el context internacional per oferir i elaborar noves solucions.

La competitivitat en l’àmbit internacional està estretament vinculada a les reflexions econòmiques i a un pressupost que ha de ser transferible a nivell internacional.

La competència ja no és un fet regional o nacional, sinó que cada vegada té un paper més important en l’àmbit global.

La qualitat, la professionalitat, la proximitat al client, l’ús de memòries de traducció i la formació permanent són arguments de pes a l’hora de decidir-se per una empresa de traducció.

 
Wellness and Language®
Avís legal - sitemap
C/ Berenguer de Palou 11. - local 1 - Edificio Dalí | 43840 Salou (TGN) | España | Tel: + 34 977 35 14 77