BK traducciones idiomas ingles
BK traducciones idiomas castellano BK Idiomas - Català BK traducciones idiomas aleman
BK Idiomas - Frances
 
 
 
bk traducciones
 
BK Traducciones

Untitled document

Presentació

BK Translation-Interpreters® és una agència de traducció i interpretació situada a Salou (Tarragona-Barcelona), Espanya, que des de 1999 ofereix als seus clients un excel·lent servei de traducció i interpretació amb el segell de qualitat ISO 9001/00.

Gràcies a la nostra permanent i a la vegada sostenible gestió de qualitat, som capaços de satisfer les exigències més altes dels clients i relatives a la qualitat. La nostra empresa proporciona traduccions i interpretacions gairebé en totes les combinacions d’idiomes, i sempre amb la consciència d’oferir una qualitat superior.

La pressió per complir els terminis forma part, des de fa dècades, de la rutina habitual en el camp de la traducció i la interpretació. Per tant, estem molt familiaritzats amb els lliuraments puntuals i respectem els terminis estipulats pel client. Traduir i interpretar sota pressió és per a nosaltres el pa nostre de cada dia. Estem més que preparats per complir els terminis dictats pel client.

Som conscients que una traducció sovint representa l’última o la penúltima baula d’una llarga cadena de processos i que les nostres traduccions es necessiten amb especial urgència abans de la impressió, la maquetació i la publicació. Els nostres clients ens han concedit una alta puntuació gràcies a la nostra capacitat de reacció i d’adaptació, així com també a la nostra flexibilitat.

 
Wellness and Language®
Avís legal - sitemap
C/ Berenguer de Palou 11. - local 1 - Edificio Dalí | 43840 Salou (TGN) | España | Tel: + 34 977 35 14 77