BK traducciones idiomas ingles
BK traducciones idiomas castellano BK Idiomas - Català BK traducciones idiomas aleman
BK Idiomas - Frances
 
 
BK Traducciones
 
 
bk traducciones
 
BK Traducciones

Untitled document

Contacta amb nosaltres al bktraducciones@bktraducciones.com

o truca al 609 038 623

 

Traduïm de/ als següents idiomes

Àrab ● Alemany ● Bielorús ● Bosnià ● Búlgar ● Castellà ● Català ● Txec ● Coreà ● Croat ● Xinès ● Danès ● Eslovac ● Eslovè ● Estonio ● Basc ● Finès ● Francès ● Gallego ● Hongarès ● Inglés ● Italià ● Islandès ● Japonès ● Letó ● Lituà ● Macedoni ● Moldavo ● Neerlandès ● Noruec ● Polonès ● Portuguès ● Romanès ● Rus ● Suec ● Serbi ● Serbocroata ● Turc ● Ucraïnès i altres

 

BK Translation és una agència de traducció i interpretació situada a Frankfurt (Alemanya) y cerca de Barcelona (Espanya), que des de 1999 ofereix als seus clients un excel·lent servei de traducció i interpretació segon les estàndards de qualitat de l’ISO 9001/00.

Gràcies a la nostra permanent i a la vegada sostenible gestió de qualitat, som capaços de satisfer les exigències més altes dels clients i relatives a la qualitat. La nostra empresa proporciona traduccions i interpretacions gairebé en totes les combinacions d’idiomes, i sempre amb la consciència d’oferir una qualitat superior.

 

Congressos, conferències, esdeveniments en Catalunya i en Alemanya als voltants de Frankfurt:

 

Organitzem el seu esdeveniment en Alemanya i Catalunya gràcies al nostre servei integral in situ:

 

- lloc, hotel, intèrprets, audiovisuals, excursions, …

 

La pressió per complir els terminis forma part, des de fa dècades, de la rutina habitual en el camp de la traducció i la interpretació. Per tant, estem molt familiaritzats amb els lliuraments puntuals i respectem els terminis estipulats pel client. Traduir i interpretar sota pressió és per a nosaltres el pa nostre de cada dia. Estem més que preparats per complir els terminis dictats pel client.

Som conscients que una traducció sovint representa l’última o la penúltima baula d’una llarga cadena de processos i que les nostres traduccions es necessiten amb especial urgència abans de la impressió, la maquetació i la publicació. Els nostres clients ens han concedit una alta puntuació gràcies a la nostra capacitat de reacció i d’adaptació, així com també a la nostra flexibilitat.

 
Wellness and Language®
Avís legal - sitemap
C/ Berenguer de Palou 11. - local 1 - Edificio Dalí | 43840 Salou (TGN) | España | Tel: + 34 977 35 14 77